Overslaan en naar de inhoud gaan

Join the human side of Technology, Data & IT

Aan welke uitdagingen je ook denkt, bij KPMG kun je het uiterste uit elke technische innovatie halen. Ontwikkel geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?

People-driven progress

Bekijk hier de complete video

Waar ligt jouw interesse?

IT Architecture & Cloud platforms

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de cloud. Het efficiënt inzetten van cloudoplossingen is cruciaal voor een blijvend succes. Help organisaties de cloud zó in te zetten dat deze perfect aansluit bij de organisatiebehoeftes.

Interesse? Bekijk dan onze vacatures:

Digital transformation

Robotisering, artificial intelligence, the internet of things; de technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Help bedrijven om optimaal in te spelen op alle kansen die deze digitale transformatie biedt.

Data & Analytics

Help onze klanten om groei te realiseren, prestaties te verbeteren en risico’s te managen. Data is het nieuwe goud. Maar data krijgt pas waarde door sterke en betrouwbare data-analyses, heldere interpretatie en goed data management.

Innovation

Help innovatie te organiseren, te stimuleren én te creëren. Werk met start-ups uit alle hoeken van de wereld.

Blijf op de hoogte van onze vacatures.

Maak een KPMG & Me profiel aan

Cyber security

Bedrijfsinformatie moet goed worden beveiligd, zowel tegen extern als intern misbruik. Tackle een grote diversiteit aan mogelijke vraagstukken op het gebied van IT-veiligheid.

Interesse? Bekijk dan onze vacatures:

Software Development

Het opleveren van kwalitatief hoogwaardige softwaresystemen kan alleen als de ontwikkel- en beheerprocessen goed zijn ingericht. Adviseer en bied praktische ondersteuning bij het optimaliseren van de gehele ontwikkelcyclus.

Blijf op de hoogte van onze vacatures.

Maak een KPMG & Me profiel aan

IT Management

Ontwikkel IT-strategieën en integreer ze bij onze klanten.

Blijf op de hoogte van onze vacatures.

Maak een KPMG & Me profiel aan

Waarde toevoegen met data voor wielerploeg Team Sunweb

Olivier en Bram geven opdrachtgevers inzicht in hun dataprofiel en helpen ze op basis van deze data meer waarde te creëren. Zo zijn ze onderdeel van de groep analisten die nauw samenwerkt met Team Sunweb.

Lees het hele verhaal

Het inzetten van softwarerobots voor optimalisering van processen

Judith vertelt over haar job bij Robotics & Operational Excellence. Door middel van de nieuwste methoden en technologieën helpt ze klanten om hun processen efficiënter in te richten.

Lees het hele verhaal

Het bouwen van een Digital Risk Platform

Olga ontwikkelt met haar team nieuwe oplossingen. “Onze klanten kennen ons van onze rapporten en workshops over hun cyber security. Wat we ze ook bieden zijn kant-en-klare oplossingen: we bouwen software die ze onmiddellijk kunnen implementeren.”

Lees het hele verhaal

Hacken op boorplatformen over de hele wereld

Specialisten Martijn en Dennis vertellen over hun job bij Cyber security. Ze worden regelmatig ingevlogen om kwetsbaarheden op te sporen en lekken in de beveiliging te dichten.

Lees het hele verhaal

De crowd control in de ArenA verbeteren met data

Simone werkt als Data Management Consultant. Ze houdt zich bij de Johan Cruijff ArenA bezig met het beheer van verschillende type data in het kader van technologische ontwikkelingen, de digitalisering van bedrijven en nog andere data gedreven innovaties.

Lees het hele verhaal

Scriptie, stage en traineeship

Wil jij jezelf ontwikkelen en ervaring op doen op het gebied van Technology, Data & IT? Bekijk de stage- en scriptiemogelijkheden voor jou.

Bekijk de vacatures