Overslaan en naar de inhoud gaan

The human side of Finance & Strategy

Bij KPMG kan je alle kanten op. Adviseer een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Van fusies en overnames, strategische vraagstukken en risk management tot aan digital sourcing en data-driven reporting. Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit.  

People-driven progress

Bekijk hier de complete video

Waar ligt jouw interesse?

Deals

Van marktkansen bespeuren en risico’s in kaart brengen tot financial due diligence en het analyseren van bedrijfsprocessen. Je werkt op een dynamische afdeling voor dynamische bedrijven.

Financial Management

Help mee met het creëren van een financiële visie en strategie, breng samen met collega’s een optimale inrichting van een financiële situatie in kaart en begeleid transformatie trajecten.

Risk & Regulatory

Van fraude tot liquiditeitsproblemen. Help organisaties om de belangrijkste risico’s in kaart te brengen, de juiste preventiemaatregelen te nemen en tijdig in te spelen op veranderende wet- en regelgeving.

People & Change

Help organisaties bij het bewust en overtuigd veranderen van het menselijk handelen. Haal alles uit het menselijk functioneren. Geef advies, schrijf veranderstrategieën en begeleid in de uitvoering en implementatie ervan.

Interesse? Bekijk dan onze vacatures:

Process optimization

Help mee bij het creëren van een visie en strategie voor een toekomstige financiële functie, breng een optimale inrichting van de financiële functie in kaart en begeleid transformatie trajecten.

Strategy Consulting

Ondersteun organisaties bij het verbeteren van hun effectiviteit met behulp van creatieve oplossingen. Je speelt in op marktveranderingen en creëert organisatorische groei door business modellen te ontwikkelen.

Procurement

Ga samen met klanten de uitdaging aan om hun organisatie concurrerend te laten zijn in een globaliserende en veranderende markt. Van strategie, governance en implementatie tot verdere optimalisatie.

Interesse? Bekijk dan onze vacatures:

Drie Corporate Finance toppers vertellen over hun werk!

Corporate Finance bestaat uit drie jonge, dynamische teams: Mergers & Acquisitions, Debt Advisory en Valuations. Marnix, Lisanne en Jurriaan vertellen over hun werk bij deze teams.

Lees het hele verhaal

Inzichtelijk maken hoe het met de financiën van een bedrijf staat en wat die cijfers betekenen.

Na vier jaar als accountant te hebben gewerkt, maakte Pieter de overstap naar Transaction Services. En dat was een uitstekende keuze. “Ieder project is weer helemaal anders, maar toch werken we altijd met hetzelfde doel voor ogen”.

Lees het hele verhaal

Het inzetten van softwarerobots voor optimalisering van processen

Judith vertelt over haar job bij Robotics & Operational Excellence. Door middel van de nieuwste methoden en technologieën helpt ze klanten om hun processen efficiënter in te richten.

Lees het hele verhaal

'Als je van ‘puzzelen’ houdt, dan ben je bij Forensic Technology op de goede plek’

Rebecca en Jiri vertellen over hun job bij KPMG. Zij doen onderzoek naar IT- en cyber incidenten, financiële en juridische geschillen en vermoedens van fraude, corruptie of economisch machtsmisbruik.

Lees het hele verhaal

Afwisselende job: advies én internal audit

Amanda vertelt over haar werk bij Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS). ‘Ik draai mee met interne auditafdelingen van klanten én breng ik specifieke kennis in, denk aan risicomanagement en cultuur & gedrag’.

Lees het hele verhaal

Scriptie, stage en traineeships

Jij leert van KPMG, maar KPMG leert ook van jou! Ben je op zoek naar een stage of net afgestudeerd?

Bekijk onze vacatures

Scriptie, stage en traineeships