Overslaan en naar de inhoud gaan

KPMG Events

Maak kennis met de mensen van KPMG. Graag ontmoeten we jou op een van onze events. Bekijk hieronder het overzicht van de evenementen en let's meet!

Audit Lunch Week

06-05-2022 tot 10-06-2022

Ben jij op zoek naar een baan binnen de Audit en wil je graag eerst ervaren hoe het is op één van de kantoren van KPMG? Dit kan tijdens de Audit Lunch Week van KPMG! Alle kantoren in Nederland openen van 7 tot en met 10 juni haar deuren om gezellig mee te lunchen! Proef naast een overheerlijk verzorgde lunch ook de sfeer van het kantoor in Amstelveen, Alkmaar, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht of Zwolle en maak op een informele manier kennis met onze (IT-)Audit collega's. Zij vertellen je graag meer over KPMG, hun werk en hoe het is om te starten als Audit Trainee.

 

Audit Koffie Maand

06-05-2022 tot 30-06-2022

Ben jij nieuwsgierig naar wat een Audit Trainee doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een digitale of fysieke kop koffie met één van onze Audit collega’s en maak kennis met één van de kantoren in Nederland: Amstelveen, Alkmaar, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Onder het genot van een kop koffie vertellen zij je meer over hun werk en geven ze je graag een (digitale) rondleiding om een sfeerimpressie te krijgen van het kantoor! Kom langs in de maanden mei of juni.