Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet, Dine &..Sign?

Bij KPMG werk je aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Ook binnen de Audit! Ben jij op dit moment bezig met je master accountancy en zoek je nog een stage? Bij KPMG ga je voor zekerheid in onzekere tijden: Maak kennis met KPMG tijdens Meet, Dine & Sign en verzilver jouw stage bij KPMG

Audit
Student (0)
Amstelveen & Rotterdam

15-09-2020

Aanmelden

Hoe werkt het?

De eerste stap naar een utidagende scriptiestage is het aanmelden voor dit evenement. Na je aanmelding word je uitgenodigd om een capaciteitentest en persoonlijkheidstest te maken. Vervolgens verwelkomen wij je graag tijdens Meet, Dine & Sign! Ben jij na afloop net zo enthousiast over ons als wij over jou, dan bieden we je gelijk een contract aan en mag je in februari starten als scriptant in de Audit! 

Data

15,16,17 september in Amstelveen & 18 september in Rotterdam

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Marissa van Saase, vansaase.marissa@kpmg.nl, 0653555564

Interesse? Meld je dan vóór 10 september aan via de onderstaande aanmeld button aan.

Waarom je dit niet wilt missen

Tijdens Meet, Dine & Sign krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de audit binnen KPMG, leer je collega's kennen en wie weet loop jij wel de deur uit met je stage contract! Deze interactieve dag bestaat uit verschillende onderdelen, maar het belangrijkste is dat jij KPMG goed leert kennen en andersom. Je kunt dus rekenen op een kennismaking, inhoudelijke presentatie en een selectie element. Zo leer jij in een korte tijd meer over de stagemogelijkheden bij KPMG en bestaat er de mogelijkheid dat je na deze dag bij ons stage mag komen lopen! 

 

Ja, ik wil mij graag aanmelden

15-09-2020  - 

Meet, Dine &..Sign?

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Marissa van Saase