Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag KPMG Enschede

Wil jij weten hoe het is om in de audit te werken en wil je erachter komen wat KPMG allemaal te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de virtuele Inhousedag op 23 maart a.s. en maak kennis met KPMG Enschede.

Audit
Young Professional (0-3)
Student (0)
Mid-markets
Healthcare
Corporate Clients
Public Sector
Financial Services
Online

23-03-2021 13:00 tot 23-03-2021 15:00

Aanmelden

Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij controleren en adviseren bedrijven zodat zij hun stakeholders vertrouwen kunnen bieden. Als auditor heb je een belangrijke stem in de keuze van je klantenpakket. Wij helpen onze klanten in het omdenken van de dingen juist doen, naar de juiste dingen doen. Lever een bijdrage aan het scheppen van vertrouwen in organisaties.

 

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

 

Bij KPMG heb je veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. KPMG biedt een ruim scala aan specialismen, die de kans bieden om je gedurende je loopbaan te blijven ontwikkelen. De ultieme omgeving voor jouw professionele én persoonlijke groei. Let’s meet!

 

Ben jij op zoek naar een carrière in de audit? Maar ben je er nog niet helemaal over uit bij welk kantoor je wil starten? Tijdens de virtuele inhousedag op 23 maart geven wij een kijkje in de keuken hoe het is om bij KPMG te werken op kantoor Enschede!
Upload je gegevens en CV en dan zien we je op 23 maart.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Proef de sfeer op kantoor Enschede
  • Leer onze collega’s kennen
  • Inkijk in een werkdag als accountant
  • Stagiairs en starters delen ervaringen
  • Ontdek jouw carrieremogelijkheden
  • Stel al je vragen!

Ja, ik wil mij graag aanmelden

23-03-2021  - 

Inhousedag KPMG Enschede

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Loeloe van Dam