Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Forensic Services 19 november 2021

Heb jij interesse in complexe vraagstukken rondom cyber incidenten en fraude? Wil jij bijdragen aan het voorkomen van witwassen binnen financiële instellingen? Of aan het beter beheersbaar maken van integriteits- en compliance risico’s binnen organisaties? En wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team? Bij KPMG Forensic zijn wij op zoek naar nieuwe compliance- en integriteitsadviseurs, forensisch (IT) onderzoekers en data analisten! Wil jij kennismaken met Forensic? Schrijf je dan nu in voor onze inhousedag op 19 november!

 

Deadline om je in te schrijven is 11 november!

Risk & Regulatory
Young Professional (0-3)
Student (0)
Public Sector
Financial Services
Amstelveen

29-09-2021 13:00 tot 28-10-2021 18:00

Aanmelden

Op het gebied van Risk & Compliance is KPMG het nummer één adviesbureau. KPMG Forensic bestaat uit 75 professionals en ondersteunt organisaties in het bereiken van het hoogst mogelijke integriteitsniveau. Dit doen wij door onze ondersteuning op het gebied van preventie, detectie en respons ten aanzien van witwassen, fraude, corruptie en andere vormen van illegaal en normafwijkend gedrag. Daarnaast helpen wij klanten met het beheersen van de kosten en risico’s voortkomend uit geschillen, onderzoeken en handhaving. KPMG Forensic bestaat uit de teams Integrity & Compliance, Investigations en Forensic Technology.

 

Integrity & Compliance helpt klanten om het juiste en goede te doen
Het Integrity & Compliance team adviseert klanten bij de inrichting van regels en procedures op het gebied van compliance (‘hard controls’) binnen organisaties. De wijze waarop invulling wordt gegeven aan deze regels en procedures is minstens zo belangrijk, het team richt zich daarom ook op cultuur en gedrag (‘soft controls’) binnen organisaties.

 

Forensic Investigations krijgt de feiten boven tafel om haar klanten verder te helpen
Het Investigations-team is een jong team specialisten dat zich richt op het uitvoeren van forensisch onderzoek. Met hun onderzoeken helpen zij (inter)nationale cliënten bij vermoedens van fraude, conflicten, zakelijke meningsverschillen en onduidelijkheden rondom transacties. Het team bestaat uit gemotiveerde mensen die sterk analytisch zijn ontwikkeld.

 

Als je van puzzelen houdt, dan ben je bij Forensic Technology op de juiste plek
Forensic Technology bestaat uit een jong, enthousiast en divers team van technische fraude experts dat klanten inzichten geeft in frauderisico's en hen helpt om mogelijke incidenten op het gebied van fraude, witwassen en cyber te detecteren. Dit kan variëren van het doorzoeken van e-mailcommunicatie tot het uitvoeren van data analyse op de financiële administratie, en van het onderzoeken van een cyber incident tot het identificeren van terroristische organisaties.

 

 

Programma
De Forensic Inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze dag zullen wij jou vertellen over de vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken hebben. Daarnaast organiseert elk team een praktijkcase, waarbij jij tijdens de case in de huid kunt kruipen van een KPMG-er en meer inzicht kunt krijgen in de rollen van onze teams en hun afwisselende werkzaamheden. Afsluitend is er een borrel om informeel al je vragen aan onze collega’s kunnen stellen.

 

Waarom je dit niet wilt missen

  • Dé manier om kennis te maken met KPMG en de carrièremogelijkheden te verkennen
  • Ontdek de wereld van preventie, detectie en respons ten aanzien van witwassen, fraude, corruptie en andere vormen van illegaal en normafwijkend gedrag
  • Inkijk in een werkdag van een consultant
  • Stel al je vragen
  • Het moment om te kunnen netwerken met medestudenten en collega's van KPMG

Ja, ik wil mij graag aanmelden

29-09-2021  - 

Inhousedag Forensic Services 19 november 2021

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Thomas Labots