Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Finance & Business Services

Altijd al benieuwd geweest naar consultancy bij KPMG? Heb jij affiniteit met uitdagende bedrijfsprocesoptimalisaties die vallen in werkvelden als Finance, Supply Chain, Procurement, Digitalisering, HR transformaties en IT Sourcing? Dan is de KPMG inhousedag van de afdeling Finance & Business Services iets voor jou!

Financial Management
Process Optimization
Procurement
Finance & Strategy
Technology, Data & IT
Young Professional (0-3)
Student (0)
Amstelveen

We leven in een digitaal tijdperk, waarin innovaties en technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Momenteel kampen we met uitdagingen zoals grote volatiliteit van grondstofprijzen, inflatie, en disruptie van Supply Chains binnen complexe productieomgevingen. Wij als Finance & Business Services leveren voor onze klanten integrale oplossingen op maat voor dit soort uitdagingen. Wij adviseren over, en ondersteunen met optimalisatie en transformatie van de business services (Supply Chain, Procurement, Finance, HR, Digital en IT Sourcing). Denk hierbij aan het inzetten van robots voor de afhandeling van inkooporders, modernisering van de HR-functie, het transformeren van een miljarden inkooporganisatie en het adviseren van de board, in specifiek de CTO voor een aankoop van een bedrijf breed IT-systeem.

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling

Tijdens deze Inhousedag zullen de collega’s van Finance & Business Services je in één middag meenemen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten van een consultant. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een praktijk opdracht om een volledig beeld te krijgen van onze dienstverlening. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel!

Zijn jij en KPMG de perfecte match?

Ben jij op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Wil jij veel verschillende organisaties van binnen zien en inzicht krijgen in allerlei bedrijfsprocessen? Ben jij niet bang voor een uitdaging, ben jij leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Dan maken wij graag op vrijdag 14 Oktober 2022 kennis met jou op ons hoofdkantoor in Amstelveen om te onderzoeken of wij de perfecte match voor elkaar zijn!

Meer informatie?
Wil jij je alvast meer weten over de aanwezige teams, klik dan op de onderstaande links!
  • Procurement & Supply Chain ondersteunt en adviseert organisaties in de digitalisering en optimalisatie van de inkoopafdeling en het optimaliseren en verduurzamen van supply chains. Klik hier op de link!
  • HR Transformation ondersteunt en adviseert HR leiders in het hervormen van de manier van werken, gebaseerd op hedendaagse HR-oplossingen. Klik hier op de link
  • Enterprise Performance Management zorgt ervoor dat de CFO en het management over de juiste informatie beschikken om strategische en financiële keuzes te maken. Klik hier op de

Waarom je dit niet wilt missen

  • Dé manier om kennis te maken met KPMG en de carrièremogelijkheden te verkennen
  • Inkijk in een werkdag van een consultant
  • De kans om al je vragen te kunnen stellen
  • Het moment om te kunnen netwerken met medestudenten en collega's van KPMG

Ja, ik wil mij graag aanmelden

01-06-2022  - 

Inhousedag Finance & Business Services

* Verplicht veld

Interesse?
Let’s meet Naut van Osnabrugge