Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Data & Analytics

Ben je benieuwd hoe het is om bij KPMG Data & Analytics te werken? Tijdens de inhousedag leer je het Business Intelligence en Data Management team kennen. Meld je aan! 

Data & Analytics
Young Professional (0-3)
Student (0)
Amstelveen

Inhousedag

We nemen je graag mee in de wereld van KPMG Data & Analytics. Soms is het moeilijk om precies te begrijpen wat je zult doen in een baan of bij een bedrijf, hoe enthousiast je wellicht al bent over consulting en data. Wij laten het je graag zien!

Woensdag 20 maart nodigen we je uit om langs te komen op ons kantoor.

Op deze dag krijg je de kans om te ervaren hoe het is om als Data & Analytics consultant te werken. Onder begeleiding werk je aan een uitdagende case waarin verschillende aspecten van Business Intelligence en Data Management aan bod komen. We vertellen je over het werk, de teams, de cultuur en onze ervaringen. Daarbij zijn we uiteraard benieuwd naar jou, je interesses en ambities. Tijdens de Inhousedag kun je alles te weten komen over werken bij KPMG! We zijn er om jou inzicht te geven hoe het is om je carrière bij KPMG te starten. 

Indicatief programma

De dag zal rond 12 uur van start gaan en rond 6 uur eindigen. We ontvangen je met een lunch, waarna we een introductie geven over werken bij KPMG, het Business Intelligence team en het Data Management team. Vervolgens starten we met de case en sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Inschrijven en meer informatie

Ben je een enthousiaste student en ben je geïnteresseerd in werken op het snijvlak tussen business en data? Volg je een technische, bedrijfskundige of financiële master? Bezit je sterke sociale en analytische vaardigheden? 

Meld je voor 12 maart aan! Op 15 maart ontvang je onze bevestiging.

Eerst meer horen? Neem dan contact op met Anniek Blaak via blaak.anniek@kpmg.nl of +31657716023. 

  • Unieke kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen aan Data& Analytics collega's
  • Door middel van een praktijkcase duik je onze wereld in
  • Leuke manier om je netwerk uit te breiden

Ja, ik wil mij graag aanmelden

Inhousedag Data & Analytics

* Verplicht veld

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak

Recruiter

31657716023 Mail mij Vacatures